Kreatív fotózás, hol legyen? – Esküvői fotós – FotoBese.com

5/5 - (6 votes)

Kreatív fotózás Bese Zoltán esküvői fotós segítségével

kreatív fotózás
kreatív fotózás

Ez a cikk egy kivonat a saját oldalamon található 3x ekkora írásból. azért készült, hogy a segítségedre legyen a kreatív fotózás lebonyolításában.

Néhány kérdés mielőtt döntünk:

Hol készüljenek a képek és mi legyen rajta?

Helyszín rengeteg van a legfelkapottabbak:

  • Kastély – bérelhető külön fotózásokra, keress meg ez ügyben, hiszen hercegnő lehetsz az esküvőd napján
  • Tópart – különleges akár a Balaton part is!
  • Az esküvő helyszíne – rengeteg helyszín is képes kiváló táptalajt adni a kreatív session –nek.
  • Hozzátok köthető dolog – megismerkedésetek vagy közös hobbi

Mi legyen, a képeken kérdésre én kivallónak tartom a közös titeket összekötő hobby-t!

Például ha mindketten futók vagyunk, ezért szeretnénk, ha vicces képek készülnének esetleg futó vagy tornacipőbe hasítanánk a fotókon? Jól szórakoznánk, egy olyan képeken ahol foci pályán zajlik a fotózás? A kreatív fotózás helyszínét tehát a hobbi helyszíne is befolyásolhatja. Ez kizárólag akkor működik, ha közös a hobbink a párunkkal, illetve ő is elfogadja, és nem érzi kínosnak a kreatív fotózás alatt! Én a fotóimmal az elegáns vonalat képviselem, ami akár 30 év múlva is vállalható, de nyitott vagyok minden kérésedre, mert remekül szórakozom ilyenkor én is.

Ha van, egy helyetek ahol szívesen találkoztok és köthető hozzátok, például aminek a hangulata nagyon megfogott, akkor máris meglehet a kreatív fotózás helyszíne, már csak a képekre van szükség, amit egy profi fotós a saját tudásával és tanácsaival még jobban meg tud jeleníteni és felejthetetlenné tud tenni. Azonban mindenképp kommunikáljatok az esküvői fotóssal, mert lehet, ami neked romantikus az nem mutat a képen! Itt is figyelembe kell venni a helyszínek közötti távolságot, és ha szükséges előző napra vagy másnapra tenni az esküvői fotózást. Ez ma már alapvető, hiszen a legjobb képek sohasem az esküvő napján készülnek. Így van rájuk idő energia és szinte bárhol lehet a fotózás!  

Ha van elképzelésed a konkrét stílusra az esküvői helyszín kiválasztásakor, akkor kövessük ezt a stílust az esküvői képeken is. Fontos, hogy legyen egységes a kép! Ha egy kastélyban lesz az esküvő, akkor a kastélykertben is kötelező néhány fényképet készíteni. Ha tóparti esküvőnk van, a képről az sem maradhat le. A vintage a ruhád akkor lehet vintage helyszínen is fotóznunk! Ilyen esetekben bérelhetünk is fotózási helyszínt! (konkrét helyszínajánlót honlapomon találsz)

A lényeg, legyünk benne teljes igaz személyiségünkkel a kreatív fotókban! Válasszunk profi esküvői szolgáltatót a fotózáshoz, mert ezeket a pillanatokat nem tudjuk újra megörökíteni. Nem mindegy, hogy az elkövetkezendő 40-50 évben milyen képeket nézegetünk a családdal, mit mutatunk majd meg a gyermekeinknek és az unokáinknak, illetve véleményem szerint az sem mindegy mi jelenik meg majd a facebookon. Láthatod a kreatív fotózás sava borsa az esküvői fotókönyvnek!

Ne spóroljunk az esküvői fotózás költségein, mert a profi fotós által készített kreatív képeket nézve, mindig újra élhetjük azt a bizonyos varázslatos érzést, amit aznap éreztetek!